.

Kontakt

Om mig

Vælger du behandling hos mig, skal du vide, at jeg ikke lader stå til. Mit mål er at der efter 2-4 behandlinger skal være lindring i den problematik du henvender dig med. En ting er symptomet, men hvor er årsagen til symptomet). Det er min måde at anskue på. Derfor omfatter en diagnosticering og behandling hos mig hele kroppen. Altså det hele menneske. Min succesrate er at du skal modtage så få behandlinger som overhovedet muligt, for at få løst dit problem.

I både Zoneterapi og Kranio-sakral terapi er jeg eksamineret og RAB godkendt. RAB står for Registreret Alternativ Behandler og er det “stempel” der giver dig sikkerhed for at jeg har gennemgået en grunduddannelse på minimum 750 timers undervisning. I denne undervisning indgår ud over praktisk zoneterapi, anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi, farmakologi, ernæringslære, førstehjælp og præsentation af andre alternative behandlingsformer. For at bevare min RAB registrering, skal jeg løbende på efteruddannelseskurser. Dette sikre at jeg til stadighed udvikler mine behandlingsfærdigheder.

Kontaktformular

  Find Vej

  Slotsmøllen
  Slotsgade 65C 2.tv
  3400 Hillerød

  Slotsmøllen

  Min klinik er i Slotsmøllen der ligger centralt i Hillerød ved slottet.
  På klinikken tilbyder jeg Zoneterapi, Mentaltræning, coaching og Kranio-sakral terapi.
  Slotsmølle klinikken har jeg i fællesskab med Zoneterapeut Merete Kongsmark Andersen
  Merete arbejder primært med gravide, spædbørn og børn.
  Blid zoneterapi ved Merete Kongsmark Andersen blidzoneterapi.dk
  Merete og jeg har stor glæde af hinandens viden og erfaring på vore forskellige fagområder. Får du brug for en behandling, når jeg har ferie eller er på kursus, kan min kollega tilbyde dig en tid.
  Derudover har vi også Mensendieck undervisning ved Anne Nejst og Pia Vallenhof.

  Mensendieck er en holdningskorrigerende undervisning. Bedre kropsholdning = færre smerter.

  Kvalifikationer

  Det er min livsfilosofi at man aldrig er færdig med at lære, så det er vigtigt for mig altid at have nye læringsmål i mit liv. Det er reflekteret i min kontinuerlige og vedholdende tilgang til at tage kurser og forbedre mine kompetencer.
  Det er også vigtigt for mig at lære fra mig, hvorfor jeg delvist udbyder kurser eller har praktikanter. Hvis du er interesseret i kurser eller praktik, så henvend dig endelig.

  Uddannelse

  2019 Mentaltræner (medlem af BDMT)
  2018 ICI Stress coach uddannet
  2012 Nerverefleksolog uddannelse
  2013 ICI Coach uddannelse
  2003-2007 Kranio-Sakral Terapeut (medlem i KST – foreningen)
  2000-2002 Zoneterapeut Certificeret (medlem og Mentor i FDZ)
  1990-1995 Frankrig
  1983 Tandklinik assistent