Behandling af Fertilitet Hillerød

Behandling af Fertilitet

Op i mod 20% af befolkningen oplever forbigående eller vedvarende infertilitet.

Ufrivillig barnløshed er dermed desværre en realitet for rigtig mange par, og det kan være et ømtåleligt emne, når det man ønsker sig allermest, og som burde kunne lade sige gøre, bare ikke vil lykkes.

Som par, kan det være svært at vide hvornår der bør sættes ind med fertilitetsbehandling, og hvornår man skal slå koldt vand i blodet vente på at tingene måske kommer af sig selv.

Der kan naturligvis være medicinske årsager til, at din fertilitet ikke er som den skal være, og du derfor har svært ved at blive gravid, men hvis du endnu ikke har mistet troen på at du kan blive gravid uden at gå i medicinsk behandling, kan zoneterapi være med til at booste din fertilitet og gøre kroppen modtagelig og klar til en evt. kommende graviditet.

Hos Dorrit Dall-Hansen zoneterapi i Hillerød, kan du få afslappende og blid zoneterapi, der blandt andet stimulerer livmoderen og sørger for at din krop er i hormonel balance. Når Dorrit arbejder med at booste din fertilitet handler det i høj grad om at udrense kroppen og afstresse hormonerne, så er der nemlig mere overskud til graviditeten.

Hos mange, kan kroppen være stresset af de forventninger om en graviditet der ikke kommer, og derfor være ude af balance. Zoneterapi støtter din krop hele vejen igennem forløbet, og giver din krop og fertilitet de bedste forudsætninger for en succesfuld graviditet.

Kranio sakral terapi er en anden form for alternativ behandling, der kan hjælpe dig til at forbedre din fertilitet. Med blid berøring styrkers og afbalanceres nervesystemet. Kranio sakral terapi kan med fordel kombineres med zoneterapi, så både krop og sjæl genvinder balancen.

Dorrit Dall-Hansen i Hillerød, er registreret alternativ behandler uddannet inden for både zoneterapi og kranio sakral terapi. Dorrit kan derfor tilbyde kombinerede behandlinger hvor zoneterapien og kranio sakral terapien går hånd i hånd og supplerer hinanden godt.

Er du allerede i fertilitetsbehandling?

Det er hårdt arbejde at være i fertilitetsbehandling. Det slider på både krop og sjæl, og der er ikke noget at sige til, at kroppen bliver stresset og kommer ud af balance.

Alternativ behandling som zoneterapi og kranio sakral terapi kan være en et godt supplement til din fertilitetsbehandling. Når kroppen er i balance, øges chancerne for at din fertilitetsbehandling lykkes, samtidig med, at du får mere overskud.

Zoneterapi allerede før graviditeten, kan være med til at lindre senere gravidtitetsgener.

Zoneterapi under graviditeten

Mange gravide har gode erfaringer med at bruge zoneterapi under graviditeten. Kroppen er på overarbejde i de 9 måneder, hvor der vokser et lille nyt liv inden i dig. Med blid zoneterapi mindskes de gener der kan være ved graviditet, og hele kroppen bliver langsomt klar til den forestående fødsel. Som gravid er det ren luksus og afslapning, når Dorrit tager sig omsorgsfuldt af dine hårdt belastede fødder.

Erfaring og passion

Dorrit Dall-Hansen har over 20 års erfaring som alternativ behandler. Hendes klinik ligger i hjertet af Hillerød, og hun hjælper dagligt mennesker af med forskellige skavanker, forbedrer fertilitet og mindsker generne der kan opstå i forbindelse med graviditeten. Dorrits brede erfaring, og mange forskellige uddannelser inden for det alternative område vidner om, at det er arbejdet med at forbedre sundheden, både fysiks og mentalt, der er højeste prioritet.
Når du kommer hos Dorrit, er der altid god tid. Den første del af din behandling starter nemlig med at hun lytter og spørger ind til de problemer du måtte have, f.eks. i forbindelse med din fertilitet. På den måde finder Dorrit frem til det behandlingsforløb der giver bedst mening for dig.
Du kan derfor trygt lade Dorrit booste din fertilitet.