Hjælp til Graviditet Hillerød

Hjælp til Graviditet

Zoneterapi til gravide

Den søde ventetid under graviditeten er magisk. Det er faktisk helt utroligt hvad kroppen kan præstere.

For langt de fleste, huskes graviditeten som en lykkelig tid, selvom den kan være forbundet med smerter og gener i større eller mindre grad.

Hvis du er i midten af din graviditet, og døjer med f.eks. kvalme, opkast, væske i kroppen, træthed eller rygsmerter, er der altså hjælp at hente.

Du behøver ikke gå med den form for gener under din graviditet, for der er mulighed for helt risikofri behandling.

Hos Dorrit Dall-Hansen i Hillerød, kan du få blid zoneterapi, der løsner op og gør din graviditet lettere at kommer igennem.

Hjælpen gemmer sig i zonerne

Under dine fødder, er hele kroppen kortlagt i såkaldte reflekszoner. Hver reflekszone har forbindelse til kropsdele og organer. Med blid zoneterapi, som består af lette tryk og massage på reflekszonerne, løsnes der op for spændinger og problemer på de områder, der arbejdes med. Under graviditet kan det f.eks. være de punkter der har forbindelse til livmoderen, fordøjelsen, ryggen og nervesystemet generelt.  Kroppen bliver afslappet og kommer tilbage i balance.

Er det ømt?

De ømme punkter, er også de punkter, der bør arbejdes med.
Når det så er sagt, er det vigtigt at huske på, at det først og fremmest handler om at få kroppen tilbage i balance. Derfor skal zoneterapi under graviditet være en behagelig, afstressende og afslappende oplevelse, der giver ro og en fornemmelse af velvære.
Dorrit tager ikke hårdere fat, end at du stadig har en behagelig oplevelse af velvære under behandlingen.

Klar til fødsel?

Din graviditet skal ende med en fødsel. For nogen, er det skræmmende at skulle føde et barn, måske fordi det er første gang, eller måske var der komplikationer forbundet med den sidste graviditet og fødsel, der stadig spøger i bevidstheden.
Du kan hjælpe din krop, så den bliver bedre rustet og klar til den snarlige fødsel.
Ved at arbejde målrettet med zonerne der har forbindelse til bækkenbunden, kan den gøres mere fleksibel. Balancen i kroppen spiller en stor rolle for din fødselsoplevelse, derfor er det vigtigt at bringe din krop i balance inden fødslen.

Stress under graviditeten

Der er mange følelser i spil, når man er gravid. Det kan pludselig være utrolig hårdt at passe det arbejde man tidligere klarede uden problemer, der kan melde sig uvante tanker, så overskuddet langsomt forsvinder i takt med, at tankemylderet vokser. Stress under graviditeten er ikke gavnligt for hverken dig eller din baby. Under graviditeten, kan det alligevel være svært at huske sig selv og bruge tiden og overskuddet på ’kommende-mor’-tid.
Er du på nippet til at blive stresset, har du tankemylder eller søvnproblemer under din graviditet? Så kan Zoneterapi være den afstressende behandling du har brug for.

Når du overlader dine hårdtprøvede fødder til Dorrit Dall-Hansen, fornemmer hun de punkter der skal løsnes for, at du kan stresse af og genvinde balancen i din krop.
Det er velvære, og du har fortjent det.

Er det farligt for gravide?

Nej.

Zoneterapi er fuldstændig risikofri, alternativ behandling, der lindrer dine graviditetsgener og hjælper din krop med at blive fødselsklar.

Zoneterapi under graviditeten er endvidere en både blid og afslappende form for behandling, der virker afstressende og beroligende, og giver plads til velvære for dig, som kommende mor.

Med over 20 år som alternativ behandler, har Dorrit Dall-Hansen den erfaring der skal til, for at kunne finde frem til det behandlingsforløb, der passer bedst til dig og din graviditet.

I klinikken i Hillerød kan Dorrit også tilbyde kranio sakral terapi, som med fordel kan kombineres med zoneterapi. Om det er en kombination af de to behandlingsformer der skal til for at gøre det af med dine gener, finder Dorrit frem til ved det første besøg.

Det vigtigste er, at du får den ro og velvære, du fortjener.