Zoneterapi i Hillerød

Zoneterapi Hillerød

Du kan ikke sige zoneterapi Hillerød, uden også at sige Dorrit Dall-Hansen.
Som registreret alternativ behandler (RAB) skaber Dorit Dall-Hansen ro og balance i din krop med nænsom og blid zoneterapi i Hillerød, og det har hun faktisk gjort i mere end 20 år.

Til at starte med, åbnede Dorrit sin klink med zoneterapi i Hillerød, hjemme på privatadressen. Flere år senere, valgte hun dog at flytte zoneterapiklinikken ud af privaten, og ind midten af Hillerød.

I dag praktiserer Dorrit Dall-Hansen således blid zoneterapi i hjertet af Hillerød.
Og Dorrit kan faktisk meget mere end det. Klienterne i Hillerød kan både blive mentaltrænet, få coaching og kranio-sakral terapi i klinikken.

Kortet under fødderne.

Zoneterapi er en behandlingsform der kan lindre mange former for smerter og ubehag i kroppen. Bl.a. migræne, hold i ryggen, spændinger og bihulebetændelse.
Når der behandles med zoneterapi i Hillerød, eller resten af verden, bunder det i en gammel metode. Under fødderne er der nemlig et kort over menneskekroppen. Hver kropsdel har her en reflekszone, og er der ømhed i reflekszonerne, kan det spores til en ubalance i den givne kropsdel.

Med zoneterapi, arbejdes der med massageteknik og tryk på de ømme reflekszoner, og dermed opnås løbende bedring af problemet, ligesom kroppen langsomt bringes tilbage til den naturlige balance.

Når du booker en tid Hos Dorrit Dall Hansen zoneterapi i Hillerød, er dine fødder i kyndige, sikre hænder. Dorrit bruger sin mangeårige erfaring til at finde frem til den behandling, der passer bedst til dit behov.

Gør det ondt?

Det kan være meget ømt på de steder, der er hårdt belastede og hvor kroppen er ude af balance. Det mærkes tydeligt under behandlingen, både fra zoneterapeut og klient.

Når Dorrit behandler med zoneterapi, er det blidt, men effektiv.

Det vigtigste er, at du og din krop kan følge med i processen, derfor tages der heller ikke hårdere fat, end at det er til at holde ud. Husk på, at det er meningen at zoneterapien skal bringe din krop tilbage i balance, løsne op for de genere der måtte være og have en afslappende effekt på kroppen.

Du skal forberede dig på, at der skal 3 -5 behandlinger til, før zoneterapien har hjulpet din krop tilbage i balance, og det er meget vigtigt at drikke godt med vand, efter endt behandling.

Bor du i Hillerød?

Har du skavanker, der har plaget kroppen gennem længere tid, og som du ikke kan få bugt med? Så kig forbi Dorrits Zoneterapi i Hillerød. Det er ikke sikkert du selv er bevidst om lige præcis hvor problemet eller ubalancen gemmer sig, men Dorrit kan helt sikkert give sit kyndige besyv med ifht. hvilken behandlingsform der passer til dig og din krop.

Forebyggende behandling.

Selvom du ikke oplever ubehag i kroppen, har fordøjelsesproblemer, migræne eller andre lidelser, kan forebyggende zoneterapi være givtigt for at opretholde en god sundhedstilstand og holde kroppen i balance.

Book zoneterapi i Hillerød

Hvad enten du har brug for hjælp til lidelser, eller bare trænger til at få gennemarbejdet kroppen, gennem fødderne, så book din behandling til zoneterapi hos Dorrit Dall-Hansen på klinikken i hjertet af Hillerød.

Det er selvforkælelse på højt plan, og enhver der har prøvet zoneterapi ved, at behandlingen har en fantastisk, afslappende effekt på hele kroppen.

Dorrit Dall- Hansen er altid klar til at tage kærlig hånd om dine fødder.

Døjer du med spændinger, fordøjelsesbesvær eller migræne?

Så kan zoneterapi måske være den behandlingsform du leder efter.

Det er egentligt ret fantastisk, at kroppen er forbundet, så man ved tryk, massage og blid zoneterapi, kan lindre smerter, lidelser og ubehag i hele kroppen.