Hold i Ryggen

Hold i Ryggen

Døjer du med smerter og hold i ryggen?

At have ondt i ryggen er modbydeligt. Det går lige pludselig op for en, hvor lidt man rent faktisk kan bevæge sig, uden at ryggen kommer i spil. Den mindste lille bevægelse jager i ryggen, og det er svært at finde en stilling, at sidde eller ligge i, der ikke gør ondt.

Når man går rundt med smerter eller hold i ryggen i længere tid, spænder kroppen konstant. Det gør den for at mindske smerterne, og i bedste fald undgå at bruge de muskler eller led, der gør ondt.

Det kan give helt andre følgesmerter, som f.eks. myoser i skuldrene, spændinger eller nakkesmerter.

Det er, med andre ord, en ond spiral, hvis ikke der gøres noget i tide. Heldigvis er der mulighed for at behandle hold i ryggen og andre smerter effektivt og nænsomt.

Hos Dorrit Dall-Hansen zoneterapi i Hillerød, behandles rygsmerter med zoneterapi.

Zoneterapi mod rygsmerter

Zoneterapi er en blid og nænsom behandling af dine rygsmerter.

Uanset om du har problemer med hold i ryggen, lænden, iskiassmerter eller hekseskud, så er alternativ behandling med zoneterapi en god mulighed for at få bugt med problemerne.

Dine fødder viser vejen

Under dine fødder gemmer der sig reflekszoner, der har forbindelse til ryggen. Ved at bearbejde reflekszonerne med blid zoneterapi og nænsomme tryk, lindres smerterne i ryggen gradvist.

Er du meget øm i ryggen eller har et akut opstået rygproblem, kan reflekszonerne være ømme. Du er derfor heller ikke i tvivl, når Dorrit rammer den reflekszone, hvor problemet gemmer sig.

Men så er det heller ikke værre end det.

Zoneterapi er en blid form for behandling, og det skal være en god og behagelig oplevelse, at få rettet op på dit hold i ryggen, iskiassmerterne eller hekseskuddet.

Hvordan foregår det?

Hvis du kontakter Dorrit Dall-Hansen zoneterapi i Hillerød, med hold i ryggen eller andre former for rygsmerter, kan du booke tid til behandling hurtigst muligt.

Alt efter om dine smerter er opstået akut, eller om de langsomt kommer snigende, kan behandlingen være lidt forskellig. Det er derfor vigtigt, at Dorrit kender din sygdomshistorie, og ved, hvilke rygproblemer du tidligere har været plaget af.

Dorrit tager sig god tid til at tale med dig, og planlægger dit behandlingsforløb, så det passer til dig.

Ifht. behandlingsforløbet findes der ikke nogen facitliste, men du skal regne med, at skulle have mellem 4-6 behandlinger, for at opnå det fulde udbytte af behandlingen.

 

 

Hvornår virker det?

Nogen kan mærke bedring med det samme, andre skal lige have et par behandlinger, før bedringen begynder at sætte ind. Det er meget forskelligt fra krop til krop, men det er klart, at hvis der er tale om et akut opstået hold i ryggen, er det vigtigt med en hurtig bedring. I sådanne tilfælde kan der behandles med kortere intervaller for at sætte skub i processen.

En følelse af velvære

Det kan være svært at tro, men selvom du måske har henvendt dig til Dorrit med voldsomme smerter og hold i ryggen, så vil du faktisk opleve en følelse af velvære og afslapning, når du ligger på briksen.
Det er ret kærkomment, når kroppen er stresset og har været på overarbejde, for at mindske smerterne i en periode.

Der arbejdes både med kroppens energier og balance, når der behandles, og det er nærmest umuligt ikke at blive afslappet, give slip og komme ned i gear, når Dorrit udøver blid zoneterapi.
Med over 20 års erfaring som zoneterapeut, kan du trygt og roligt give slip på smerterne, og lade Dorrits kyndige hænder gøre arbejdet hen imod smertefri heling af din krop.