Coaching i Hillerød

Coaching i Hillerød

Har du brug for nye øjne på dine muligheder?

Så er coaching og mentaltræning måske noget for dig.
Dorrit Dall-Hansen er uddannet ICI Coach, stress coach og mentaltræner, og har endvidere mange års erfaring som alternativ behandler inden for bl.a. zoneterapi og kranio sakral terapi. Det er arbejdet med at hjælpe mennesker, både fysiks og mentalt, der driver Dorrit i det daglige arbejde.
På klinikken i Hillerød er der derfor god mulighed for blive coachet og trænet i, at få det bedste ud af livet.

Hvorfor coaching?

Coaching støtter dig i forskellige livssituationer som kræver afklaring. Et coachingforløb kan vise dig helt nye sider af dig selv, og du finder måske frem til drømme, du slet ikke vidste du havde.

Coaching kan f.eks. bruge til følgende problematikker:

Scor dit drømmejob:

Er du ledig eller vil du videre i din karriere? Det er oftest det nemmeste at blive hvor man er, men det er ikke nødvendigvis det rigtige for dig. Med en coach, får du nye øjne på din situation. Du vil få hjælp og redskaber til at mærke hvilken retning, der er den rigtige for dig.

Er du stresset?

Hvis du er stresset, har svært ved at overskue hverdagen, sover dårligt eller døjer med konstant uro i kroppen, har du måske brug for coaching til at sætte tankemylderet i system, sortere de dårlige tanker fra og bruge de rette værktøjer til at få overskuddet tilbage.

Gør op med angsten.

Angst kan være invaliderende. Coaching og mentaltræning i en kombination, vil hjælpe dig til at kunne slappe af og håndtere angsten på en ny og bedre måde, så du får mere ro på, og kan nyde livet.

Forandring fryder

Disse er blot eksempler på hvad et coachingforløb kan hjælpe med. Dybest set, findes der ingen begrænsninger for, hvilke former for problemstillinger din coach kan hjælpe dig med afklaring af. Kriterierne for succesfuld coaching, og fuldt udbytte af forløbet, gemmer sig i gensidig respekt, god kemi og modet til at turde foretage forandringer i livet.

Konkrete målsætninger kræver vilje.

Som din coach og mentaltræner, er Dorrit Dall-Hansen din sparringspartner på konkrete målsætninger. Hun stiller spørgsmålene, men det er i sidste ende dig, der sidder med svarene.
Coaching kan bruges regelmæssigt, hvor der løbende tages hånd om udfordringer og forandringer. Andre vælger at opsøge en coach når der opstår vigtige beslutninger der skal træffes, nye mål der skal nås eller dårlige vaner der skal gøres op med.

Hvordan foregår det?

Coaching er en dialog. Og det kan, af nogen, opfattes som hårdt arbejde. Det handler ikke om at sætte sig tilbage og vente på, at svarene falder ned fra himmelen. Gennem konstruktiv dialog, finder du frem til de svar, der langsomt, men sikkert, giver dig overblik og klarhed over situationen.

Din coach, Dorrit Dall-Hansen, guider dig undervejs, og er toptrænet i at stille de helt rigtige (og nogen gange hårde) spørgsmål, så tingene bliver skarpt defineret i takt med, at forløbet skrider frem.

Hvis du er åben og villig til at se nye veje og muligheder, så er Dorrit Dall-Hansen din coach.

Hvad kan coaching gøre for dig?

Coaching skaber klarhed og giver overblik. Det styrker dit selvværd og din selvtillid når du ved hvad du vil, og hvordan du skal nå dit mål. Du finder motivationen og styrken til at gøre op med dårlige vaner eller nå konkrete mål som f.eks. vægttab eller rygestop.

Du får håndgribelige værktøjer til at få styr på tankemylderet og holde pauser, som giver overskud og rummelighed.

Kort sagt, er coaching værdiskabende indblik i dit eget liv.