.

Zoneterapi i Hillerød

Zoneterapi som behandlingsform

Under og oven på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, der kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, fortæller det behandleren at der er ubalance i tilsvarende område på kroppen.

Ved at behandle de ømme reflekszoner med tryk og massageteknikker, kan zoneterapeuten påvirke organerne og muskler til, at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens egen balance.

Mange bruger zoneterapi, også selv om de ikke har helbredsproblemer. Dette gør de for at vedligeholde en god sundhedstilstand samt som forebyggende behandling. Zoneterapi skaber balance i kroppens funktioner.

Klinikken i Hillerød

Min klinik er en del af behandlerhuset, som ligger på Slotsgade i Hillerød.
Vi er fire behandlere der har glæde af hinandens viden og erfaring på vores forskellige fagområder. Fordelene er mange, også for dig som klient. Får du brug for behandling, når din sædvanelige behandler ikke er der, kan en af de andre behandlere måske tilbyde behandling.

Behandlingsformen har jeg beskæftiget mig med siden 1999. I 2001 åbnede jeg klinik på vores privatadresse. Først med praktik klienter, for at tilegne mig erfaring. Derefter blev jeg kontaktet hyppigere og hyppigere for behandling over de følgende år. Det overraskede mig positivt, da jeg aldrig har reklameret. Derfor besluttede jeg i 2003 at koncentrere min energi 100% på klienter og klinik. Det har jeg aldrig fortrudt. Jeg forundres til stadighed over effekten af behandlingerne og trives godt med at kunne gøre en forskel.

Hvad bruges zoneterapi til?

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform der især anvendes ved følgende symptomer:
‣ Hovedpine/Migræne
‣ Hormonforstyrrelser (f.eks. overgangsalderen)
‣ Fordøjelsesproblemer
‣ Bivirkninger ved kemobehandlinger
‣ Stress
‣ Pande- og bihulegener

Jeg har ondt og smerter – kan du hjælpe?

Måske – jeg vil i hvert fald gerne give det et forsøg. Ingen mennesker bør leve med smerte og det er vigtigt for mig, at finde frem til den rigtige årsag til smerten.

Smerte kan nogle gange opstå som et fysisk symptom på noget psykologisk – derfor er det vigtigt at finde frem til årsagen ved at komme “hele vejen rundt” både fysisk og mentalt”

Book en tid – så vi sammen kan finde frem til årsagen til dine gener og mindske, eller helt fjerne, årsagen til dine symptomer.