.

Klientudtalelser

Lars K

Tænk at så lidt, kan flytte så meget

Lars K

Hanne P

Man kan virkelig mærke Dorrits 20 års erfaring i hendes ro og behandlingsmetode.

Hanne P

Dorthe L

Min læge sagde at jeg måtte lære at leve med min træthed og smerter efter endt kemoforløb. Der åbnede sig en helt ny verden for mig hos Dorrit i den komplementærer verden. I dag har jeg færre smerter og trætheden er næsten væk. Jeg ville ønske at jeg havde fundet denne mulighed tidligere.

Dorthe L

Pia D

Dorrit har en helt særlig ro over sig, som fik både min datter og mig til at slappe af. Det var som om at få et helt nyt barn med hjem efter behandlingsforløbet. Jeg ville ønske at jeg kunne komme igen, men min datter er jo rask nu. Heldigvis!

Pia D

Kasper H

Jeg blev mødt af et nærvær og en ro, der gjorde mig tryk nok til at starte på at flytte mine massive problemer, i små skridt, skridt som jeg ikke troede gjorde en forskel, men nu mærker var den helt rigtige løsning for mig. Jeg troede ikke det var muligt.

Kasper H

Anja E

Da jeg startede hos Dorrit, var jeg en rodløs sjæl, der længtes efter, at finde vejen hjem til mig selv igen, og nu hvor jeg har gået hos hende i en længere periode, føles det ofte som om, at jeg er ved at vende hjem til kernen i mig selv igen, og at jeg skridt efter skridt finder ud af, hvem jeg er, og hvad jeg står for

Anja E

Camilla J

I starten var jeg meget i tvivl om, hvor meget jeg skulle lukke Dorrit ind i mit liv, og nu er jeg ofte helt nervøs for, hvordan jeg skal undvære hende igen.

Camilla J

Nina B

Når man træder ud ad døren i psykiatrien, og ind i Dorrits klinik, er det en tydelig forskel.
Hun hverken medicinerer, eller diagnosticerer og det er både befriende, og en smule angstprovokerende, hvis man som jeg, er væltet ind og ud af systemet i mange år.

Nina B

Kim A

Så let en berøring med så stor en effekt, det havde jeg ikke lige forestillet mig var muligt

Kim A

Flemming P

Zoneterapi betyder for mig, næsten ingen nysen i pollenperioder, lettere overståede forkølelser, infektioner og stort set et liv fri for antibiotika. Dernæst ved behandling en følelse af afslapning og velvære.

Flemming P

Eva S

Jeg kan varmt anbefale Dorrit som coach og mentaltræner til fremtidige klienter. Dorrit fremstår meget professionelt hele vejen igennem forløbet. Hun har en behagelig og imødekommende personlighed og sætter rammen med en fast og kærlig hånd fra start.

Eva S