.

Klient Historier

Flemming Petersen

Zoneterapi betyder for mig, næsten ingen nysen i pollenperioder, lettere overståede forkølelser, infektioner og stort set et liv fri for antibiotika. Dernæst ved behandling en følelse af afslapning og velvære.

Med kranio-sakralterapi undgås at skavanker bliver til varige skader. Mit bevægeapparat er smidigt og i balance, spændinger forsvinder som dug for solen.

 

Gennem mange år led Flemming af tilstoppet næse, smerter og spændinger. Han holder meget af at spille trompet, men det var samtidig en stor udfordring – indtil han i 2017 kom på briksen hos Dorrit. Basale zoneterapeutiske teknikker fik løst problemet.

Vi er i starten af 70’erne. Flemming er soldat, og hver dag drypper han næsen med ephedrinklorid. Bihulerne driller, og det bliver de ved med gennem årene. Da han er 35 år, bliver det til en mere eller mindre permanent tilstand, og han må leve med spændinger i hovedet, ondt i nakken og stoppet næse. Penicillin hjælper ikke.

. Ï dag kan Flemming bogstaveligt talt ånde lettet op. Han har fået zoneterapi og kan for første gang i mange år trække vejret gennem næsen. – Det har været hårdt at døje med i alle de år. På grund af mit arbejde har jeg rejst meget, og det var en sej omgang, når man hele tiden havde hovedet fyldt med det stads, siger Flemming, der i dag er pensionist. – Jeg har længe spillet trompet i min fritid, og det holder jeg meget af. Men det er ikke nemt, når man ikke har en naturlig vejrtrækning, hvor man kan trække luft ind gennem næsen. Til sidst måtte jeg stoppe med det på grund af det ubehagelige tryk, der opstod i luftvejene. – Det var også en udfordring hver gang jeg var hos tandlægen, her har man jo virkelig brug for at trække vejret gennem næsen. Jeg var simpelthen nødt til at bede ham om at holde nogle pauser en gang imellem. – Generelt er det jo heller ikke sundt at trække vejret gennem munden, da luften jo slet ikke bliver filtreret. Det kan i sig selv give bivirkninger.

Ud med gammelt skidt

I 2017 har Flemming bihulebetændelse gennem otte måneder, han går til lægen, men der er ikke noget at gøre, og han føler sig meget invalideret. Komplementær behandling er ikke fremmed for familien, bl.a. har Flemmings kone fået akupunktur. Noget må der gøres, og i oktober går han på nettet og finder frem til Dorrit, som har klinik i nærheden. – Efter den første behandling får jeg rygende ondt i hovedet om natten, og jeg pudser næse i lange baner, så der kommer store mængder ”gammelt skidt” ud. Men trykket begynder at lette, fortæller Flemming. Efter tre behandlinger fortager symptomerne sig, og Flemming kan for første gang i mange år spille trompet uden problemer. I alt får han fire behandlinger i 2017, og i februar får han for en sikkerheds skyld en opfølgende behandling.

– Jeg er meget tilfreds med resultatet, siger Flemming. Jeg er glad for at jeg tog kontakt til Dorrit Dall-Hansen og anbefaler hende gerne til andre!

Eva Storgaard

Jeg kan varmt anbefale Dorrit som coach og mentaltræner til fremtidige fokuspersoner/klienter.

Dorrit fremstår meget professionelt hele vejen igennem forløbet. Hun har en behagelig og imødekommende personlighed og sætter rammen med en fast og kærlig hånd fra start.

Selv havde jeg i en periode kæmpet med en ubehagelig uro i kroppen. Efter en enkelt session hos Dorrit, hvor jeg fik en personlig lydfil med hjem, som jeg skulle lytte til jævnligt er uroen forsvundet og balancen, motivationen og arbejdsglæden kom tilbage.

Såfremt jeg i fremtiden får lignende udfordringer, vil jeg ikke tøve med at kontakte Dorrit igen.

2018 – Eva – Certificeret Coach og Rekrutteringspartner